Welding Constructions

Faur Bucuresti - Dotare tehnica, acreditari
Confecţii metalice pentru majoritatea domeniilor industriale:

Faur SA Bucuresti realizeaza confectii metalice folosite in Industria Cimentului, Chimică şi petrochimică, Metalurgică, Energetică, Construcţii civile şi industriale, atât pentru piaţa externă (peste 80%) cât şi pentru piaţa internă.
Faur SA Bucuresti detine o capacitate de ridicare cu poduri rulante, de mică, medie şi mare capacitate (max. 100 t ) dar se realizează ansamble şi peste acest tonaj.
Detaliile tehnice ale instalaţiilor, maşinilor le puteţi consulta aici: Dotarea tehnică.
Câţiva clienţi importanţi: LAFARGE, HOLCIM, Carpatcement, Petrom, Leroy Somer (Franţa), Converteam (Franţa), Leibherr (Germania), SMS Meer (Germania), FIVES GROUP (Franţa).FAUR S.A. Bucuresti deţine o dotare de excepţie pentru realizarea celor mai complexe confecţii metalice, pe baza documentaţiei clientului.
Pentru partea de debitare a tablelor cu grosimi de max. 300 mm, deţinem 3 maşini de debitat oxigaz cu control numeric (CNC) şi posibilitatea de debitare cu plasmă pe instalaţia KJILBERG (max. 50 mm) a materialelor din inox.

Confectii Metalice de Calitate.
Pentru îndoiri deţinem un abkant performant, cu posibilităţi de îndoire a tablelor (max. 15 mm x 3000 mm) precum şi posibilităţi de îndoire la cald. De asemenea, putem realiza virole cilindrice şi conice pentru tablele cu grosimi de max. 80 mm.
Societatea are o dotare de excepţie pentru sudura MIG-MAG, VIG, sudura  sub strat de flux  şi semiautomată. De asemenea, ansamblele sudate pot fi controlate nedistructiv, prin procedee cu lichide penetrante, magnaflux, ultrasonic şi RX, departamentul de control fiind acreditat în acest sens.
Detensionarea ansamblelor după sudură se realizează atât termic (cuptor max. 5000x5000x10000 mm) cât şi prin vibraţii.

Prelucrarea confecţiilor sudate se poate realiza pe un parc de maşini cu CNC şi CN (maşini de eboşat şi frezat TOSHIBA, MITSUBITSCHI, SHARMAN – mari dimensiuni sau borhwerkuri de capacitate medie). Pentru detalii vezi, Dotare tehnica.
Societatea Faur Bucuresti dispune de instalaţii  de sablare cu  particole metalice (cabina de medie şi mare capacitate) precum şi de cabină de vopsire de ultimă generaţie.
planted by solarian