confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice confectii metalice
Cristalizator
Axe cu came
Biele
Carcase pentru motoare
Moara verticala
Cuptor rotativ
Roti de distributie
Uscator
Tuburi de moara
Roti reductor
Componente Macarale
Virole
Concasor
Locomotiva LDH70 - 669
Rezervoare sferice
Coroana cu petale
Tramvaie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Faur Bucureşti face dispozitive care vor echipa liniile de montaj pentru A380

avion-airbus-faurFaur Bucureşti (FAU), companie specializată în construcţia şi repararea materialului rulant, a livrat firmei franceze Latecoir dispozitive care vor echipa linii de montaj pentru A380, ultimul tip de avion de mare capacitate Airbus.

Latecoir este specializată în proiectarea şi asistenţa tehnică pentru realizarea unor dispozitive de precizie, utilizate la montarea aripilor avioanelor Airbus.

"De curând a ieşit pe porţile Faur ultimul set dintr-o primă comandă de cinci astfel de dispozitive care vor echipa liniile de montaj pentru A380", se arată într-un comunicat al Faur, remis, miercuri, Bursei.

Compania precizează că aşteaptă rezultatul probelor, iar următoarea comandă ar urma să fie finalizată în toamnă.

Faur susţine că, în condiţiile tot mai dificile întâmpinate pe piaţa UE, începând cu anul 2008, şi-a intensificat eforturile în dezvoltarea unor parteneriate pe pieţe mai puţin afectate de criză.

Astfel, în Egipt, la Cairo, compania dezvoltă un parteneriat pentru realizarea de locomotive pentru transportul trestiei de zahăr, până în prezent având livrate peste 50 de unităţi.

Totodată, compania este în "tratative înaintate" cu Autoritatea de Transport din Alexandria - Egipt, pentru modernizarea parcului de tramvaie al autorităţii egiptene, se arată în alt comunicat al Faur.

În plus, Faur livrează echipamente complexe de extracţie sau rafinare a zahărului, în Ciad şi Senegal.

"În ultimii doi ani, 2009 şi 2010, cifra de afaceri aferentă acestor pieţe a crescut cu 30% faţă de anii precedenţi", susţine compania.

sursa: Comunicat de Presa emis de Faur SA Bucuresti, preluat de Mediafax

Newsletter Faur!

Newsletter Faur Bucharest - Extern
Newsletter Faur Bucuresti - Intern

Certificările obtinute de Faur Bucuresti:

Câteva dintre Certificările existente obtinute de Faur Bucuresti sunt:
  • Sistem de Calitate conform DIN EN ISO 9001:2000
  • TÜV Certificat şi WF 0110162 HH2001-09-28 (pentru constructii de sudate), precum şi sudori în conformitate EN 1418-2
  • RO 487 + A1, AFER, ISCIR pentru fabricaţia de material rulant, laboratoare moderne, în care se pot realiza: analize radiografice ale metalelor, încercări chimice şi mecanice, analize spectrale, controale nedistructive (US, RX, MT, LP).
Tipul de software pentru proiectare:
  • CAD 2006
  • INVENTOR 10.
planted by solarian